Boiron uvádí na trh další z řady homeopacků

Homeopacky neboli balení léčivých přípravků po třech tubách představila společnost Boiron poprvé v minulém roce, kdy na trh uvedla ekonomické balení u přípravků Arnica montana v ředění 9 CH a Ricinus communis v ředění 5 CH. Nyní se portfolio homeopacků rozšířilo o další položku – jednosložkový léčivý přípravek Hekla lava v ředění 9 CH.

Cílem homeopacků je nabídnout zákazníkům nákup přípravků za výhodnou cenou a zároveň zajistit, aby pacientům, kteří léčivé přípravky užívají, zásoba vystačila i na dlouhodobější užívání.

„Hekla lava v ředění 9 CH je již třetím jednosložkovým léčivým přípravkem, který Boiron v balení po třech tubách představuje. Snažíme se, aby v ekonomickém balení byly postupně k dostání všechny nejvíce vyhledávané homeopatické léky, a proto na rozšiřování portfolia homeopacků neustále pracujeme,“ popisuje marketingová ředitelka společnosti Boiron CZ Sylva Simkanič Indrová a dodává: „Chceme, aby bylo pro pacienty díky ekonomickým balením jednosložkových léčivých přípravků používání homeopatických léků pohodlnější, praktičtější i ekonomicky výhodnější.“

Homeopatické léčivé přípravky představují šetrnou formu léčby a mohou být kombinovány s klasickými léčebnými metodami. U homeopatických léků se neočekávají žádné nežádoucí účinky a díky tomu jsou vhodné pro celou rodinu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail