Společnost Zentiva oznámila novou akvizici

Zentiva Group a.s. oznamuje akvizici společnosti Creo Pharmaceuticals Ltd. ve Velké Británii, dceřiné společnosti Amneal Pharmaceuticals, Inc.

Společnost Creo Pharma byla založena v roce 2007 s cílem poskytnout dodavatelským partnerům přímý marketingový přístup na britský trh s generiky. Jde o rozšiřujícího se britského farmaceutického poskytovatele s klíčovým zaměřením na velkoobchodní, farmaceutický a nemocniční sektor od generických léků až po komerční značky. Úspěch Creo je založen na silných vztazích se zákazníky, výjimečné podpoře a rozmanitém produktovém portfoliu.

„Zentiva s potěšením potvrzuje akvizici společnosti Creo Pharma, která posílí postavení Zentivy na britském trhu. Tento krok odráží naši důvěru ve Spojené království a naše odhodlání rozvíjet, vyrábět a dodávat vysoce kvalitní dostupné léky. Vítáme tým Creo Pharma, který má pověst poskytování vysoce kvalitních služeb svým zákazníkům,“ říká Nick Haggar, CEO Zentiva.
„Jsme rádi, že se můžeme připojit ke společnosti Zentiva, protože jsme přesvědčeni, že kombinace našich dvou podniků přinese přidanou hodnotu našim zákazníkům a pacientům ve Velké Británii. Věříme, že kombinace Creo a Zentivy nám umožní urychlit náš růst a dosáhnout našeho plného potenciálu,“ uvedl Luke Hart, výkonný ředitel Creo Pharmaceuticals Ltd.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail